Uvjeti korištenja

Sadržaj na web stranicama www.dragimarjanovic.com zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.dragimarjanovic.com bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu DRAGIMARJANOVIC.COM ili bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka DRAGIMARJANOVIC.COM. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća:

  • sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te
  • prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

DRAGIMARJANOVIC.COM se u potpunosti odriče svake odgovornosti:

  • koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica
  • za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica te
  • za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica

Ove web stranice mogu sadržavati i veze na dokumente, podatke, informacije kreiranih od strane trećih osoba. DRAGIMARJANOVIC.COM nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti od potpunosti i dostupnosti sadržaja kreiranih od strane trećih osoba.

Ograničenost odgovornosti za sadržaje

Sadržaj koji je prikazan na ovoj web stranici dolazi bez jamstva i odgovornosti bilo koje vrste. Dragi Marjanović se ograđuje od bilo kakve direktne ili indirektne odgovornosti za sadržaje objavljene na stranici. Ovaj sadržaj treba se smatrati informacijama opće prirode koje ne predstavljaju profesionalni savjet i nisu namijenjene za konkretnog pojedinca/tvrtku/entitet.
Dragi Marjanović ne pruža jamstvo točnosti, primijenjivosti ili pouzdanosti sadržaja prikazanog na ovoj web stranici, kao niti jamstvo ažurnosti, sigurnosti, nepogrešivosti niti jamstvo neprekinutog rada. Dragi Marjanović može u svakom trenutku i bez prethodne najave promijeniti cijene ili sadržaj web stranice. Sadržaj objavljen na ovoj stranici može prikazivati proizvode, programe ili usluge koji u zemlji vašeg boravka ili prebivališta nisu dostupne.

Prijavi se za newsletter!
© 2024 Dragi Marjanovic Coaching
chevron-down