Preporuke

Ida Musemić
Poduzetnica
Bila sam na životnoj prekratnici u kojoj se nisam najbolje snalazila i nisam bila sigurna u koje smjeru krenuti dalje. U tom presudnom životnom trenutku neizvjesnosti i nedoumice krenula sam raditi s Dragicom.
Coaching mi je pomogao da prihvatim sebe i sagledam sve aspekte svog života - i one koji funkcioniraju, kao i one koji ne funkcioniraju. Dragica mi je pokazala kako posložiti prioritete, vratiti samopouzdane te naučila kako prihvatiti sebe i integrirati sve aspekte svog života na način da mi služe i donose željene rezultate. Naše “coaching sessions” su bile duboke, otkrivajuće i motivirajuće te su mi pomogle da sagledam sebe i svoj život na potpuno novi način. Njena predanost i podrška pomogla mi je da spoznam sebe i svoj put te donesem odluku u kojem smjeru želim ići. Beskrajno sam joj zahvalna jer je bila tu za mene i otvorila mi jednu novu perspektivu i pogled na posao i život. Ona je neiscrpna inspiracija te je od srca preporučujem svima koji se žele pokrenuti i kreirati bolju budućnost za sebe ili jednostavno se samo osjećati se bolje.

Iva Goluža
Poduzetnica
Kao osoba koja je zadnjih 10 godina intenzivno radila na sebi, bila sam uvjerena da meni coaching nije potreban, da ja to sve mogu sama naučiti. Čitala bih knjige, zatim pretraživala internet u potrazi za člancima i savjetima koji bi mi mogli pomoći u samorazvoju, posebno otkada sam prije 7 godina uplovila u poduzetničke vode. U jednom životnom trenutku shvatila sam da mi se u moru svih tih informacija desilo da „od šume ne vidim drvo“. Tada se pojavila Dragica koja mi je pomogla da sve što sam ikada čula i pročitala napokon nađe svoje pravo mjesto. Prenijela mi je konkretna znanja koja koristim svakodnevno i koja mi zaista pomažu da ostvarujem svoje ciljeve. Zašto je teško, odnosno gotovo nemoguće sam doći do tih spoznaja?! U procesu učenja bilo čega od presudne važnosti je redoslijed kojim nešto učite. Baš taj redoslijed kojim učite upravljati svojim mislima kako biste došli do razine upravljanja svojim ciljevima (što u prijevodu znači upravljanja svojim životom), teško ćete uspješno usvojiti bez učitelja odnosno mentora, osobe koja je školovana i koja zna kako i kojim redoslijedom prenijeti određeno znanje. Dragica je definitivno ubrzala moj razvoj, kako profesionalan, tako i privatan. Otvorila mi je vrata jednog sasvim drugog pogleda na svijet. I zaista, fascinantne su i neprocjenjive promjene koje vam se počnu događati. Jedino što ćete se ikada još pitati biti će zašto si ovo ranije nisam omogućila!
Samia Hamitouche
Menadžerica
Ja sam bila ona koja ne misli, koja je između mira i nemira, a da to ni ne zna. Kada sam krenula na coaching s Dragi, ona mi je pokazala kako da osvjestim i čujem svoje misli i uvjerenja, i da shvatim da moji rezultati ovise prvenstveno o meni i mojim mislima, a ne o okolnostima u mom životu. Ljudski um je čudesan i ako ga znaš usmjeriti - sve je moguće.
Ako sami niste sigurni čujete li svoje misli ili uvjerenja, ona će ih sigurno čuti i usmjeriti vas do željenih rezultata. Vi ste ti koji upravljate svojim životom, a ona će vam biti dragocjeni vodič do života kakvog želite. Jer kako ona kaže; Do tebe je!

Silvy Codde
Poduzetnica
Od kada sam krenula na coaching s Dragi vidljiv je veliki napredak u mom životu - i poslovno i privatno. Svojim blagim ali čvrstim pristupom mi je pomogla da prepoznam vlastite negativne misli koje me sprječavaju u postizanju mojih ciljeva. Trebalo mi je dosta vremena i truda, ali zahvaljujući njoj skupila sam hrabrost i dala otkaz na svom ’sigurnom’ poslu i prigrlila priliku i pokrenula svoj posao iz snova. Sve je to pomalo i zastrašujuće, ali Dragi mi je pokazala kako da budem sve ono što želim biti te mi je pomogla da osvjestim činjenicu da sam sama sebi najveća kočnica. Preporučila bih je od srca svima koji žele unaprijediti svoj život i početi živjeti prekrasan život za koji su zapravo predodređeni.
Tanja Dukić
Menadžerica
Uživala sam u sjajnom putovanju u proteklih nekoliko mjeseci s Dragi Life Coach.
Veoma sam joj zahvalna na pomoći da upoznam bolje sebe, da prigrlim razne promjene kako na poslovnom tako i na privatnom planu te prepreke pretvorim u prilike. Ona mi je pokazala koliko sam snažna kad krenem vjerovati sebi i svom instinktu. Kako ona sama kaže, svakome treba "poguranac" u životu. Ja sam izabrala nju, a iz srca je svima preporučujem jer će vas naučiti kako odustajanje nije opcija kad odlučite graditi život po svojoj mjeri. A kad krenete ulagati i raditi na sebi, sve je moguće!

DOGOVORI BESPLATNE KONZULTACIJE

Prijavi se za newsletter!

© 2022 Dragi Marjanovic Coaching
chevron-down