Dojmovi polaznica programa...

Život po tvojoj mjeri

je mentorski program koji će ti pomoći da posložiš prioritete, 
vratiš samopouzdanje i organiziraš život u kojem ćeš imati više vremena i energije za sebe i svoje želje.
Zapela si, želiš promjenu ali ne znaš
od kuda krenuti? 
 
Fali ti fokus i jasnoća.
Često odgađaš i odustaješ.
Prioriteti su tvoja bolna točka.
Vrijeme i energija su resursi s kojima ne raspolažeš dobro. 
 
Ne dopusti da te strah i manjak samopuzdanja zaustave u ostvarenju tvojih ciljeva.
 
Priključi se programu i počni kreirati promjene.

 

Otvorene su prijave za novu grupu koja počinje s radom 2. travnja 2024.

 
PRIJAVI SE NA PROGRAM
Pogledaj video o programu i saznaj kako ti mogu pomoći da organiziraš život po svojoj mjeri.

Kad se ti mijenjaš, tvoj život se mijenja.

 

Jesi li ikad pomislila da bi voljela:

 • osjećati se bolje i imati više samopouzdanja
 • imati više vremena i energije za sebe i ono što je tebi važno
 • prestati kalkulirati i ugađati drugima te početi sebe stavljati na prvo mjesto
 • posložiti prioritete i riješiti se odgađanja i odustajanja
 • postati uspješna u onome što radiš i započeti uživati u životu
 • imati okruženje koje te podržava da ustraješ i ne odustaneš

Dojmovi polaznica programa...

Ksenija Valentić Duvnjak

Nakon što sam dala otkaz na sigurnom i dobro plaćenom poslu odlučila sam se posvetiti vlastitom biznisu s namjerom da radim manje, ali efikasnije. Međutim, vrlo brzo sam se našla u situaciji gdje sam radila od jutra do sutra, što je rezultiralo prekomjernim stresom. Znala sam da nešto radim krivo i da smjer u kojem idem vodi u burnout. Zato sam se odlučila priključiti programu "Život po tvojoj mjeri", što je iz današnje perspektive bila jedna od mojih najboljih životnih odluka. Dragi mi je pomogla da se trgnem iz komfor zone i natjerala da "pročačkam" po sebi te ukazala na greške koje sam nesvjesno radila, a nisu mi koristile. Kroz program, sam se upoznala s brojnim tehnikama koje su unaprijedile moj poslovni i privatni život. Naučila sam kako bolje organizirati svoje vrijeme, zašto je važno odvojiti i planirati vrijeme za odmor te sam postala efikasnija, fokusiranija, odmornija, i što je najvažnije - zadovoljnija. Uskladila sam svoje akcije sa svojim ciljevima te usvojila načelo “raditi manje, ali pametnije”.

Sabina Čanić

Rad s Dragi na programu "Život po tvojoj mjeri" u potpunosti je promijenio moj pogled na život i moj odnos prema sebi. Kad sam shvatila što se krije iza mojih misli i emocija, u meni se oslobodila nevjerojatna količina energije koja je do tada bila sputana. Odbacila sam samosabotirajuće misli, naučila se nositi sa sumnjom i strahovima te prestala odgađati. Prigrlila sam osjećaj nježnosti i blagosti prema sebi i prestala biti svoj najveći kritičar.
Kroz cijeli program Dragi nas je usmjeravala da otkrijemo i otklonimo svoje blokade i oslobodimo energiju za postizanje svojih ciljeva. Naučila nas je kako da prigrlimo nelagodu kao valutu rasta i uspjeha. Zahvaljujući njoj, danas na životne izazove gledam mirno i samopouzdano, bez stresa i s jasnim fokusom te mudro promišljam aktivnosti koje me vode do mog cilja.  Ovaj program je moja najbolja investicija koju preporučujem od srca svakoj ženi.

Ana Turčinović

Ovaj program je za mene bio transformacija i povratak sebi i onome što ja odista želim biti i raditi. Osnažila sam se i prestala svoju energiju rasipati na druge, na prošlost i stvari koje su izvan moje kontrole. Okrenula sam se sebi i pokrenula svoj biznis i tako su moji snovi postali moj život. Dragi me usmjeravala, hrabrila i pokazala mi kako da se izborim za sebe i svoje snove. Uz nju sam naučila da se vidim, cijenim i volim! Zahvalna sam joj jer je prva koja mi je to pokazala na način da to razumijem i tempom koji sam mogla pratiti. Za sve koji žele napraviti pomak i promjenu u svom životu ovaj program je ulaznica koja će vas pokrenuti u pravom smjeru.

Milica Livaja

U trenutku kad sam poželjela promjenu ali nisam znala otkud krenuti otkrila sam ovaj program. Rad s Dragi mi je pomogao da zavolim i prihvatim sebe, vratim samopouzdanje, iziđem iz zone komfora i pokažem se te svoje strahove pretvorim u snagu. Počistila sam sve ono što mi ne koristi, posložila prioritete te dobila fokus i jasnoću. Zahvalna sam joj jer mi je otvorila jedan novi svijet i pogled na život! Naučila me je da budem ono što želim biti, da imam više energije i vremena i kreiram rezultate po vlastitoj mjeri. Od srca preporučujem ovaj program svim ženama koje žele živjeti i raditi po svojoj mjeri i postizati više.

Vesna Ristova

Rad u grupnom programu „Život po tvojoj mjeri“  je prilika da budeš svedok kako se mi žene u grupi, za jako kratak period, menjamo i otvaramo ka životu koji želimo da živimo. Dragi ima odgovore i primenjive alate koji su ti za to potrebni. Zna ZAŠTO si tu gdje jesi,  zna gde možeš da ideš i KAKO to da uradiš s lakoćom. Meni lično, grupni program je doneo niz alata koje sada redovno primenjujem u svakodnevnom radu i životu. Oni mi pomažu da bolje razumem sebe, okolnosti kojima sam izložena i idem za onim što želim bez oklevanja. Jednostavnost i lakoću rada sa Dragi dokazuje to što smo jedva čekale naš termin da se okupimo i da učimo od nje i jedna od druge. Ovaj program menja život, a ja ću sigurno u budućnosti ponovo raditi s njom.

Ivana Rimanić

Najveća vrijednost ovog programa je to što mi je pomogao da spoznam sebe i svoju vrijednost. Otkrila sam koliko sam sposobna, koliko toga znam i mogu… i da je to ustvari puno više nego što sam vjerovala da je za mene moguće. Dragi je top mentor, izvanredna žena koja zna što radi te iako je program grupni, individualno se posveti svakoj polaznici. Zahvalna sam joj jer mi je otvorila jednu drugačiju perspektivu i pokazala kako da se riješim blokada koje me koče na putu do mog cilja i života koji želim.

Tomislava Mihalj

Pridružila sam se programu kad sam odlučila više poraditi na sebi, svom samopouzdanju i shvatiti kakva osoba uistinu želim biti. Kroz program sam naučila više voljeti i poštovati sebe, biti nježnija prema sebi, dozvoliti si greške i biti dobra prema sebi i kada pogriješim.
Posložila sam prioritete u skladu sa svojim ciljevima i počela realizirati svoje planove. Danas, sebe i svijet oko sebe gledam drugim očima i ne odustajem od svojih ciljeva. Jer život je jedan i napokon mi je kristalno jasno da je sve DO MENE !

Moja misija je pokazati ti put koji će transformirati tvoj život.

Ono što ćeš dobiti ukoliko budeš posvećena i primjenjivala naučeno:

 • zavoljeti ćeš sebe i ojačati samopouzdanje
 • dobit ćeš fokus i jasnoću, znat ćeš što točno želiš te kako to i ostvariti
 • posložit ćeš prioritete i riješiti se odgađanja i odustajanja
 • kreirati ćeš ciljeve od kojih nećeš odustati
 • brže ćeš donositi odluke i živjeti laganije 
 • imat ćeš više vremena i energije za sebe i ono što je tebi važno 
 • pristup Membership programu podrške "Do tebe je"
OVO MI JE POTREBNO!

Kako izgleda mentorski program

Život po tvojoj mjeri?
Modul 1: Mindset i uvjerenja

Kako se osnažiti i vratiti moć sebi?

 • osvještavanjem načina razmišljanja te odbacivanjem uvjerenja koja ne doprinose tvom boljitku i napretku
 • fokusiranjem na prave uzroke problema i stagnacije, a ne na simptome
 • promjenom misli i uvjerenja koja nosiš te promjenom slike koju imaš o sebi i svom životu.
Modul 2: Emocije i energija

Kako ovladati emocijama i imati više energije?

 • otkrivanjem odakle dolaze emocije, koje emocije te pokreću, a koje drže u mjestu
 • razvijanjem vještina za procesuiranje emocija i korištenje emocija kao goriva za vlastiti rast i napredak
 • otklanjanjem emotivnih blokada i oslobađanje energije za ostvarenje vlastitih ciljeva i uživanja u životu
Modul 3: Vrijeme i prioriteti

Kako bolje upravljati svojim vremenom?

 • razvijanjem vještina upravljanja vremenom; planiranje unaprijed, kreiranje plana kojem ćeš biti dosljedna i posvećena, definiranje prioriteta, usvajanje novih navika i rutina
 • fokusom na rezultate, postavljanjem granica, briga o sebi i uživanjem u procesu.
Modul 4: Organiziraj svoj život

Kako bolje organizirati svoj svakodnevni život?

 • pojednostavljivanjem života kroz odbacivanje onoga što ti ne koristi
 • kreiranjem mjesta i prostora za novo kroz praktične vježbe i primjere
 • usvajanjem vještina donošenja teških odluka i otpuštanja
 • briga o sebi i važnost odmora
Tjedni online pozivi uživo 
Počinjemo s radom 2. travnja prvim Zoom pozivom i nastavljamo se viđati tjedno ponedjeljkom u 18 h na Zoom sastancima (9 x) na kojima prolazimo kroz program i radimo na tvojim konkretnim situacijama.
Radni listovi s dnevnim zadacima i lekcijama
Tvoj priručnik s dnevnim i tjednim vježbama koje prolaziš individualno u skladu sa svojim rasporedom i vremenom. Potrebno izdvojiti 15 minuta dnevno, u kontinuitetu kroz 60 dana. 
WhatsApp grupa i Membership
Pristup privatnoj WhatsApp grupi podrške žena s programa gdje ćeš moći dijeliti svoje izazove i dobiti podršku. Po završetku programa dobivaš opciju pristupa godišnjem Membershipu  "Do tebe je"
Video lekcije i 
snimci poziva
Link s video lekcijama koje dobivaš u trajno vlasništvo. Snimke zoom poziva ponedjeljkom dostupne do završetka programa.
Bonus
1x individualni sat coachinga sa mnom. 
Priručnik o planiranju s radnim listovima.
Start programa i cijena
Program radim 2x godišnje, u travnju i listopadu. Nova grupa starta s radom 2. travnja 2024. 
Cijena programa je 1100 eura.
PRIKLJUČI SE PROGRAMU!

O meni

Ja sam Dragica Marjanović, certificirani sam Life&Business Coach u jednoj od najboljih svjetskih škola za Life Coaching. Magistrirala sam marketing i komunikacije te završila brojne edukacije iz područja leadershipa, osobnog razvoja i mindfullnessa. 

Nakon dvadeset pet godina menadžerskog iskustva u vođenju projekata i timova u korporativnom svijetu odlučila sam napraviti zaokret u karijeri i posvetiti se samo coachingu.

Duboko vjerujem da svaka osoba koja je spremna uložiti vrijeme, trud i energiju uz pravog mentora može ovladati vještinama koje će joj pomoći da nauči živjeti po vlastitoj mjeri i ostvari ono što želi.

U coachingu sam pronašla ono što volim, ono što je u skladu s mojim vrijednostima; sloboda, neovisnost, pomaganje drugima, iskrenost, rast i napredak. Spojila sam svoje iskustvo, znanje i strast te pomažem ženama da rastu i napreduju te žive u skladu sa svojim željama i vrijednostima.

Učim ih kako da vrate moć sebi i počnu ostvarivati svoje snove bez odgađanja i odustajanja te tako transformiraju svoj život.

Imam obitelj, dvoje djece, volim putovati, planinariti, čitati, pomjerati vlastite granice i ići kroz život otvorenog srca i otvorenog uma.

I za kraj - jedno pitanje: Što bi sve za tebe postalo dostižno kad bi se prestala skrivati i započela živjeti onako kako želiš!

PRIJAVI SE!

Prijavi se za newsletter!
© 2024 Dragi Marjanovic Coaching
chevron-down