O meni

Dobrodošli na moju stranicu!

Ja sam Dragica Marjanović, Life Coach za osnaživanje žena.
Moj je posao pomoći ženama da otkriju što je sve moguće kad se oslobode limitirajućih uvjerenja i krenu vjerovati i ulagati u sebe.
Ovo je tvoj život.
Ti ga dizajniraš.
Ti postavljaš pravila.
Ovdje si s razlogom.

Možeš imati sve što želiš. #dotebeje.


Pozdrav svima,


ja sam certificirani Life Coach u jednoj od najboljih svjetskih škola -thelifecoachschool.com. Ukratko, ja sam žena koja se trudi svaki dan rasti i razvijati se i svojim primjerom pokazati drugima što je sve moguće.

Poslovno imam preko dvadeset godina iskustva u marketingu, komunikacijama, brandingu, upravljanju i vođenju timova i projekata u korporativnom svijetu. Tijekom tog vremena, susrela sam puno divnih i sposobnih žena koje su davale sve od sebe i na privatnom i na poslovnom planu. I sama sam bila jedna od njih, ali sam prije par godina shvatila kako je važno posložiti svoje prioritete i kako mogu, ali ne moram sve! Zato sam odredila što je za mene važno te osvijestila što doista želim. Naučila sam kako prvenstveno trebam slušati sebe i ne pristajati na manje od onog što vjerujem da zaslužujem.

Life coaching mi je promijenio život i osobno pomogao da se bolje povežem sa sobom, obitelji, prijateljima i postižem više. Počela sam živjeti punim plućima bez obzira na okolnosti i okruženje. Ubrzo sam shvatila da svojim iskustvom, energijom i znanjem mogu pomoći drugima da žive bolje te sam odlučila napustiti korporativnu karijeru i posvetite se life coachingu.

Privatno vrijeme ispunjavam čitanjem, jogom, planinarenjem, putovanjima i pomjeranjem vlastitih granica. Imam obitelj, djecu, posao, hobije, ispunjen i uzbudljiv život jer da - moguće je imati sve. 

Moja je misija pomoći ženama da prepoznaju vlastite potencijale, osnaže se i odvaže živjeti život koji će voljeti; bez žaljenja, izgovora i skrivanja.

Drage moje, ovo je vaš život, a ne generalna proba.

DOGOVORI BESPLATNE KONZULTACIJE

Prijavi se za newsletter!

© 2022 Dragi Marjanovic Coaching
chevron-down