O meni

Priča ide ovako... u jednom trenutku svog života ulovila sam se u razmišljanju da nikad neću saznati što je još sve za mene moguće ako jednostavno ne krenem i ne probam. A nije da nisam probala! Provela sam preko 25 godina na managerskim pozicijama u korporativnom okruženju, vodila timove i projekte, ispenjala neke od najviših planinskih vrhova, završila “brdo edukacija”, apsolvirala majčinstvo i posvećenost obitelji – i onda sam odlučila svoj hobi life coaching pretočiti u biznis.
Jedno pitanje koje sam si postavila je bilo za mene ključno; Je li to sve što možeš pa tek si ušla u drugo poluvrijeme života, ima još toga što trebaš napraviti?! 


Ja sam Dragica Marjanović. Certificirani sam Life&Business Coach od strane jedne od najboljih svjetskih škola za Life Coaching

Vjerujem da svaka osoba koja je spremna uložiti vrijeme, trud i energiju uz pravog mentora može ovladati vještinama koje će joj pomoći izgraditi život i posao po vlastitoj mjeri i osjećti se dobro u svojoj koži.

Magistrila sam business to business marketing te sam se godinama kontinuirano usavršavala kroz dodatne edukacije i coaching programe. Većinu svoje karijere provela sam na managerskim pozicijama u internacionalnim korporacijama gdje sam mentorirala različite timove i projekte. 

Nakon dvadeset i pet godina korporativnog iskustva odlučila sam napraviti zaokret u karijeri i posvetiti se coachingu. U coachingu sam pronašla ono što volim, ono što je u skladu s mojim vrijednostima; sloboda, neovisnost, pomaganje drugima, iskrenost, rast i napredak.

Spojila sam svoje iskustvo, znanje i strast te danas pomažem ženama da rastu i napreduju te žive u skladu sa svojim željama i vrijednostima. Učim ih kako zavoljeti sebe i postavljati ciljeve od kojih neće odustati te se veseliti svakom novom danu.

Imam obitelj, dvoje djece, volim putovati, planinariti, čitati, pomjerati vlastite granice i ići kroz život otvorenog srca i otvorenog uma.

Svjesna sam da ovaj život nije generalna proba i da je moj izbor živjeti ga "na najjače".

A to je ono što je neprocjenjivo.

DOGOVORI UVODNE KONZULTACIJE
Prijavi se za newsletter!
© 2023 Dragi Marjanovic Coaching
chevron-down