Business coaching

Ako si poduzetnica ili žena na menadžerskoj poziciji u korporativnom svijetu, a želiš raditi individualno na konkretnim poslovnim izazovima s kojima se susrećeš u svom poslu, onda je individualni business coaching upravo za tebe.

Što ćeš dobiti kroz business coaching sa mnom?

dragica marjanovic business coach u bijeloj majici

Kao žena koja je godinama radila na menadžerskim pozicijama razumijem koliko je važno da žene u poslovnom svijetu, koje se suočavaju s različitim preprekama i izazovima, imaju podršku i mentorstvo u vidu business coachinga.

Moj cilj je pružiti ti alate i strategije za uspješno upravljanje tvojim poslom i postizanje planiranih ciljeva, bez ugrožavanja tvog zdravlja i osobnih odnosa.

Kroz business coaching ćeš unaprijediti svoje liderske kompetencije, naučiti strateški planirati, biti proaktivna, poboljšati komunikacijske vještine, postavljati prioritete i bolje upravljati svojim vremenom te postići ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Teme na kojima radimo u business coachinga su:

 • strateško razmišljanje i planiranje      
 • jačanje liderskih kompetencija
 • osvještavanje vlastitih jakih strana
 • poboljšanje komunikacijskih vještina
 • prioriteti, fokus i organizacija vremena
 • hrabrost u donošenju odluka i proaktivnost
 • vođenje i upravljanje ljudima i unaprjeđenje timskog rada
 • motiviranje sebe i motiviranje zaposlenika/kolega
 • upravljanje stresom i prilagođavanje promjenama u poslovnom okruženju
 • uspješno delegiranje zadataka i prepoznavanje potencijala u ljudima
 • osobna motivacija i svrha
 • poslovno savjetovanje u upravljanju konfliktima i proaktivnost
 • ravnoteža poslovnog i privatnog života

Najčešća pitanja i odgovori o business coaching-u

1. Što je business coaching?

Business coaching je proces u kojem zajedno s business coachem, kroz individualni pristup, radite na rješavanju izazova s kojima se suočavate u svom poslu i unapređujete svoje menadžerske i komunikacijske vještine. Smisao coachinga je da vas osnaži kako biste postali moćniji i kreativniji u promišljanju i ponašanju.

2. Kome je namijenjen business coaching?

Business coaching je namijenjen poduzetnicama i ženama na managerskim pozicijama u korporativnom svijetu koje žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine, ostvariti svoje profesionalne ciljeve i postići veću razinu uspješnosti i zadovoljstva na poslu.

Osim upravljanja sobom, svojim vremenom i energijom, business coaching će vam pomoći da postanete proaktivni, unaprijedite svoje komunikacijske vještine, postanete bolji u delegiranju, donošenju odluka, upravljanju ljudima i timovima te upravljanju stresom.

3. Koje su prednosti rada s business coachem?

Prednost individualnog pristupa (rad 1:1) je što radite s Coachem na konkretnim izazovima s kojima se susrećete u svojem radu, a proces coachinga je prilagođen vama i onome što vi trebate, čime se olakšava postizanje željenih rezultata.
Tijekom coachinga dobivate vodstvo i drugačiju perspektivu koja će vam pomoći da osmislite rješenje koje vam do sada nisu pala na pamet, a koja će donijeti benefite vama i vašoj organizaciji.

4. Kako izgleda proces rada s business coachem?

Proces rada s Business Coachem počinje s uvodnim konzultacijama na kojima se upoznajemo i kreiramo plan za vas. Business coaching se odvija online putem Zooma te uključuje i podršku na mail tijekom trajanja poslovnog savjetovanja.
Kroz individualni pristup radite na rješavanju izazova s kojima se suočavate u svom radu i unapređujete svoje menadžerske i komunikacijske vještine.
Coach nije osoba koja vam nudi gotova rješenja za situacije s kojima se nosite nego vam pomaže da detaljno analizirate problem s kojim se suočavate te da skupa pronađete uzrok i radite na njemu kako biste došli do rješenja.

5. Kako zakazati termin za business coaching?

Za termin za business coaching potrebno je javiti se na mail dragicoaching@gmail.com i dogovoriti uvodne konzultacije na kojima se upoznajemo i kreiramo plan za tebe.
Prijavi se za newsletter!
© 2024 Dragi Marjanovic Coaching
chevron-down